Από τις πιο απλές συνταγές για ψωμί από ρύζι, χωρίς καθόλου πρόσθετα υλικά. Όλο το μυστικό είναι η παρασκευή της «κρέμας» ρυζιού, που φαίνεται στην αρχή του βίντεο και πρέπει να γίνει για να δέσει η ζύμη.

Η συνταγή αναφέρεται σε μισό κιλό αλεύρι ρυζιού, συνολικά. Για την παρασκευή της «κρέμας», θα χρειαστείτε περίπου 100-150γρ αλευριού, σε 2 κούπες του τσαγιού νερό, πάνω κάτω. Για μαγιά, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε οποιαδήποτε μαγιά για ψωμί και φυσικά μπορούμε να προσθέσουμε αλάτι και λίγο ζάχαρη. Η ζάχαρη θα βοηθήσει την μαγιά, να φουσκώσει περισσότερο το ψωμί.

Ιδανικό για όσους, ακολουθούν δίαιτα χωρίς γλουτένη, αλλά και σαν εναλλακτικός τρόπος παρασκευής ψωμιού, χωρίς αλεύρι από σιτάρι.