Όσοι έχετε υπηρετήσει, πιθανόν να το έχετε δει και αγοράσει. Πρόκειται για ένα από τα καλύτερα βιβλία επιβίωσης. Όσοι ενδιαφέρονται με λίγο ψάξιμο θα το βρουν σε αρκετά eshops. Καλό είναι να έχετε ένα βιβλίο σαν αυτό, μαζί με τα υπόλοιπα υλικά που έχετε για κάποια έκτακτη ανάγκη. Τα θέματα που καλύπτει είναι πάρα πολλά, για ατυχήματα όλων των μορφών (αεροπορικά, αυτοκινητιστικά) σε όλα τα κλίματα της υφηλίου. Περιέχει, ξεχωριστά κεφάλαια για εύρεση τροφής και βρώσιμων φυτών. Φυσικά όλα τα θέματα του, δεν είναι πλήρως αναλυμένα, διαφορετικά θα έπρεπε να είναι σαν εγκυκλοπαίδεια. Προτιμήστε το μικρό pocket size, μέγεθος για εύκολη μεταφορά και αποθήκευση.

Το ασπρόμαυρο πρέπει να είναι παλιά έκδοση, ενώ το έγχρωμο πιο πρόσφατη. Προσωπικά έχω μόνο το ασπρόμαυρο και μόνο γιαυτό μπορώ να εκφέρω άποψη. Φαντάζομαι το πιο πρόσφατο θα είναι και πιο ενημερωμένο, οπότε αν το βρείτε προτιμήστε το.

Παρακάτω υπάρχει το βίντεο που συνοδεύει (ή συνοδευε) το βιβλίο. Είναι κομμένο σε πολλά κομμάτια, γιαυτό ακολουθήστε τα links που θα εμφανιστούν στην sidebar του youtube. Είναι υποτιτλισμένο στα Ελληνικά.

Advertisements