Καλώς ήρθες, καλώς όρισες…

Έχεις το δικαίωμα να μοιραστείς τις γνώσεις που θα βρεις εδώ στο facebook ή όπου αλλού θέλεις, με την υποχρέωση να αναφέρεις το blog, σαν πηγή και ο τόπος αναδημοσίευσεις να μην έχει σχέση με ιστοσελίδες συνομοσιολογικού ή άκρα εθνικιστικού (ρατσιστικό, ναζιστικό) περιεχόμενου. Οι γνώσεις αυτές προσφέρονται για να μάθεις να ζεις αρμονικά με τους υπόλοιπους και όχι για να τις χρησιμοποιήσεις για δικούς σου, άλλους, σκοπούς.

Ήρθες, διάβασες… άσε ένα σχόλιο.. πες ένα ευχαριστώ. Κάποιος έκατσε και μάζεψε αυτό το υλικό, για να μπορέσεις εσύ να το πάρεις έτοιμο. Το ίδιο ισχύει και για όλα τα blogs. Δεν είμαι, υπηρέτης σου, δεν έχω καμία υποχρέωση απέναντι σου, εκτός από το να γράφω σωστά πράγματα και αντικειμενικά. Το λιγότερο που μπορείς να κάνεις, είναι να πεις ένα ευχαριστώ… θες παραπάνω… κάνε μια δωρεά 😉

Όλες οι απόψεις εδώ είναι προσωπικές, αν δεν σου αρέσουν, μπορείς μεν να εκ φέρεις την άποψη σου, αλλά κάντο με ευγενικό τρόπο, στα πλαίσια ενός υγιούς διαλόγου, χωρίς επικρίσεις, χωρίς ειρωνεία και πάντα με ανοιχτό μυαλό.

Αν βρήκες κάτι που λείπει, κάποια φωτογραφία που έχει χαθεί, κάποιο βίντεο που έπαψε να λειτουργεί, άσε ένα σχόλιο. Το blog είναι μεγάλο και δεν είναι δυνατόν να γίνετε συνεχώς έλεγχος στις παλιές αναρτήσεις.

Είσαι υποχρεωμένος, να διαδόσεις την γνώση στους δικούς σου, στα παιδιά σου, στους μαθητές σου… Δεν ήρθες για να πάρεις μόνο για τον εαυτό σου και να φύγεις. Μοίρασε και διαφύλαξε αυτό που απέκτησες από εδώ.

Advertisements